Over ons

  1. Home
  2. /
  3. Over ons

Wij zijn twee broers en sinds onze jongere jaren zijn wij al groot horloge liefhebbers

Dit hebben we van jongs af aan meegekregen van onze ouders. Beiden hebben wij qua werk ons eigen pad bewandeld, maar nu is het onze tijd. Wij hebben van onze grote hobby onze professie gemaakt. Wij zoeken met grote zorgvuldigheid de mooiste horloges dankzij onze professionele kennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan.

Familiebedrijf

Brothers Watches is dus een echt familiebedrijf en is opgericht in het najaar van 2021. De insteek van Brothers Watches is, om echt unieke en exclusieve horloges aan te bieden. Zo zijn wij altijd op zoek naar specifieke modellen die van top kwaliteit zijn. Deze twee vereisten staan voorop bij ieder horloge wat ingekocht en verkocht wordt.

Bij Brothers Watches staan we ervoor dat je als klant echt gehoord wordt. Het gaat niet alleen om het verkopen van horloges, maar er ook voor zorgen dat je uiteindelijk je droom horloge kunt krijgen. Zo staan we zeker ook open voor een uitdaging en als we een horloge dus niet op voorraad hebben, laat gerust je droom aan ons weten en dan gaan wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat deze droom gerealiseerd wordt.

Menu